VampireDiariesNews
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
Üdvözlet

Köszöntünk  a The Vampire Diaries Rajongó oldalán minden kedves látogatót! Hazánkban is nagyon nagy népszerűségnek örvend a sorozat ami nem is csoda hiszen a sorozat maga nagyon jó, nem beszélve a tehetségesebbnél tehetségesebb és nem utolsó sorban szexisebb szereplőkről. Az oldal azért jött létre, hogy a rajongóknak friss hírekkel szolgáljon a sorozatról, színészekről. Nézz vissza máskor is. Kellemes időtöltést!

     
Menü
     
Következő rész

USA 
The Vampire Diaries

6. évad  18. rész 

Vetítés (amerikai idő szerint): 2015 April 16 20:00

Vetítés (magyar idő szerint): 2015 Április 16  2:00

    

 

 

     
Következő rész

                              The Orginals 

                 


                                  2. évad 18. rész  
  

Vetítés (amerikai idő szerint): 2015 April 13 20:00

Vetítés (magyar idő szerint): 2015 Április 13 2:00
 
The Originals új időpontban van Októbertől, ezentúl Hétfőnként adja le a CW csatorna! 


  
     
Chat
     
Facebook oldalunk

     
A Hónap videója

Damon & Elena | Don't Deserve You

 

     
Vampire Diaries
Vampire Diaries : Julie Plec interjú

Julie Plec interjú

Márti  2014.07.15. 14:07

 Julie Plec újabb dolgokat osztott meg velünk a 6. évadról!
 
A legérdekesebb kérdés: mi lesz Bonnie és Damon sorsa?
Az ő sorsuk rejtély. A szereplőinknek el kell fogadniuk, hogy Damon és Bonnie meghalt, és igyekezniük kell tovább élni az életüket a gyász ellenére is. És a kérdés, hogy hol vannak, és mikor láthatjuk őket újra, illetve hogy mi történt velük – ez része lesz a hatodik évad rejtélyének.
 
Mi lesz a biztos pont az új évadban?
Lesz egy jelentős ugrás az időben. Ez azért fontos, mert a karaktereknek lehetőségük volt megemészteni a történteket, túljutni a bánaton, bátor és meggondolatlan döntéseket hozniuk arról, hogyan élik az életüket tovább nélkülük.
 
Miért döntöttetek úgy, hogy Matt Davis visszatér?
Az egész szezonban, ahogy figyeltük a túlvilágot rájöttünk, hogy vannak olyan emberek, akiket a nézők szeretnének újra és újra látni. Ez volt az utolsó esélyünk arra, hogy valakitől búcsút vegyünk, és valakit újra köztünk tudjunk. Amikor kérdeztük, hogy kit látnának újra a rajongók, a válasz egyértelműen Lexi és Alaric volt. Lexie feláldozta magát, ami szomorú, de Alaric újra itt van. Elenának most hatalmas érzelmi támogatásra van szüksége, és Alarictól ezt megkapja.
 
Szóval Alaric fogja támogatni Elenát Damon elvesztése után?
Mivel a barátja, természetesen fog neki nyújtani támaszt. De most egy új élettel is meg kell birkóznia vámpírként. Így ő is sokat fog tanulni Elenától. Fontos szerepe lesz Elena és Alaric barátságának – annyira várjuk a következő szezont, és nagyon örülünk, hogy Matt visszatért.
 
Michael Malarkey is visszatért
Malarkey az egyik legcsodálatosabb ember, akivel valaha találkoztam, Enzo pedig dühös és ironikus, és alig várom, hogy mi lesz vele a következő évadban.
 
Lexie szerint nyilvánvaló a szikra Car és Stefan között. Tovább fogjátok folytatni ezt a szálat?
Tudjuk, hogy Caroline kezdi elismerni, hogy érez valamit Stefan iránt. Sőt, az utolsó jelenetben teljesen világossá vált. Azt hiszem, a végén már el kezdett azon töprengeni, hogy Stefan is érez-e iránta valamit. Ezt vizsgálni fogjuk a hatodik évadban, és majd meglátjuk, mi lesz.
 

     
A sorozatról


A lap a nagysikerű amerikai TV sorozattal, a Vámpírnaplókkal foglalkozik, melynek alkotói Kevin Williamson és Julie Plec. Alapjául L. J. Smith ugyanazon című Könyvsorozata szolgál. A sorozat egy természetfeletti lények által kísértett Virginia állami kitalált kisvárosban, Mystic Falls-ban játszódik. Középpontjában a főszereplő Elena Gilbert ( Nina Dobrev), Stefan (Paul Wesley) és Damon Salvatore ( Ian Somerhalder) szerelmi Háromszöge áll. Amerikában jelenleg a negyedik évad fut, hazánkban pedig az első két évadot már láthattuk a képernyőkön és ha minden igaz még idén szeptemberben megkapjuk szinkronizálva a harmadik évadot.

     
szavazás
Nézni fogod a 7. évadot Nina nélkül is?

Igen
Nem
Még nem tudom
Lehetséges
Nincs TVD Nina nélkül
Szavazás állása
Lezárt szavazások
     
Következő rész

 Magyarország

Vámpírnaplók  




3. évad

Csatornák ahol vetítik:
 Cool 
 RTL+

Sorozat+

     
Peoples Choice Awards 2015

             

 

     
Nina, Ian, Paul Twitter oldala


 



 

     
Oldal infók

Szerkesztõk: Márti és Leti
URL:  vampirediariesnews.gportal.hu
Design:Fanni
Nyitás:2013. Március 31.
E-
mail: vampirediariesnews@citromail.hu

     
Látogatók száma
Indulás: 2013-03-15
     

Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?